TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile Söyleşi Gerçekleştirildi

30 Mayıs 2017

26 Nisan 2017 tarihinde Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik meslek tanıtım toplantısı düzenlemiştir. Fakültemiz Dekanı ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali Kılıçarslan açılış konuşmasında, bu tür toplantılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Makina Mühendisleri Odası ile Hitit Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü arasında önceki yıllarda kurulan işbirliğinin bundan sonrada artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Makine Mühendisi Cevdet Sağlam ve Şube Teknik Görevlisi Soner Akyıldız’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda öğrencilere Oda hakkında bilgiler verilirken öğrencilerin Odanın yapısı ve vermiş olduğu eğitimler hakkında yönelttikleri sorular konuşmacılar tarafından cevaplandı.

Meslek tanıtımı toplantısının ardından Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Öncü Akyıldız, Makine Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Cengiz Baykasoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Mert Şafak Tunalıoğlu tarafından Cevdet Sağlam ve Soner Akyıldız’a teşekkür plaketleri verildi. Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde düzenlenen toplantıya 72 Makina Mühendisi adayı katılmıştır.

İlgili Fotoğraflar