Okul Çağı Çocuklarında Çölyak Hastalığı Sıklığının Araştırılması” Projesinin Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi

18 Mayıs 2017

15 Mayıs 2017 tarihinde saat 14:00’da Çorum’da Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi (ÇEKAP) kapsamında Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Okul Çağı Çocuklarında Çölyak Hastalığı Sıklığının Araştırılması” projesinin kapanış toplantısı Meslek Yüksekokulu Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonunda düzenlendi. Projenin gerçekleştirilmesi sürecinde Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atakan Comba yürütücü olarak, Tıp Fakültesi Öğr. Gör. Emre Demir ve Sağlık Yüksekokulu Öğr. Gör. Nadiye Barış Eren araştırmacı olarak ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü öğrencileri; Ayşe Koyun, Büşra İlhan, Eda Nur Eroğlu, Esra Yüksel, Hüsne Bozdemir, Kübra Bayraktar, Kübra Böcekci, Meral Küçükkale, Merve Bilaloğlu, Pamuk Gözübüyük, Sena Ankara ve Yasemin Yılmaz yardımcı araştırmacı olarak görev yaptılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu ortaklığı ile gerçekleştirilen programın kapanışına AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr.  Cem Koçak, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez, Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve proje yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Atakan Comba, Sağlık Yüksekokulu Öğr. Gör. Nadiye Barış Eren, Tıp Fakültesi Öğr. Gör. Emre Demir ve davetliler katıldı.

İlgili Fotoğraflar