Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencisi Elif Gülcihan Gökçe Gümüş Madalya Aldı

12 Mayıs 2017

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencisi Elif Gülcihan Gökçe 1. Yozgat Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencisi Elif Gülcihan Gökçe, Yozgat ilinde gerçekleştirilen "1. Yozgat Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası"nda "TK9 Üniversite Öğrenci Hamur İşleri" dalında katılmış olduğu yarışmada göstermiş olduğu başarıdan dolayı ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Elemanları, okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikte Gökçe'yi göstermiş olduğu üstün başarısından dolayı tebrik etti.

Bölüm Öğretim Elemanları yapmış oldukları açıklamada; "Şampiyona hazırlık aşamasında öğrencimize yardımlarından dolayı Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Sayın Rasim Çakıcı’ya, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Sayın Nuran Köse Özkurşunluya, yarışmaya öğrencimizin katılımının sağlanmasında bizlere destek veren Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık’a ve Turizm Akademisyenleri Derneği Çorum Şubesi’ne vermiş olduğu maddi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." dediler.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ise yaptığı açıklamada; “Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Elif Gülcihan Gökçe’yi kazanmış olduğu başarıdan dolayı tebrik ederim. Bu noktada öğrencilerimizin bu tür yarışmalarda yer alması ve ödüller alması bizim için gerçekten önemli. Bu noktada emeği geçen tüm bölüm Öğretim Elemanları'na teşekkür ederim.”dedi.

İlgili Fotoğraflar