Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nda “Çanakkale Zaferi” Konulu Konferans Düzenlendi

23 Mart 2017

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu´nda düzenlenen konferansa Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan konuşmacı olarak katıldı. Konferans öncesi Tufan Candan ve beraberindekiler Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak´ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaretin ardından Turhan Candan, üniversite gençliğine “Çanakkale Zaferi” konulu konferans verdi ve kitap hediye etti. Üniversite gençliğine hitaben yaptığı konuşmada Çanakkale Zaferi’nin tarihimiz için önemli bir dönüm noktası olduğu söyleyen ve 15 Temmuz’da milletimizin Çanakkale Ruhunu tüm dünyaya tekrar gösterdiğini belirten Tufan Candan, öğrencilerin Çanakkale Ruhunu daha iyi anlayabilmeleri için Çanakkale’ye mutlaka gitmelerini tavsiye ederek “Geçen yıl yaklaşık 11.000 kişiyi Çorum Belediyesi olarak Çanakkale’ye götürdük. İnşallah size de yardımcı olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Fotoğraflar