Yüksekokulumuzdan Anlamlı Ziyaret

15 Mart 2017

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri tarafından “21 Mart Dünya Down Sendromu” günü münasebetiyle 15 Mart 2017 Çarşamba günü Osmancık Özel İlk Gülen Gözler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunuldu.

Ziyarette Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Gülden Arzoğlu, öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize kurumu tanıtarak merkezde öğrenim gören öğrencilerin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Meslek Yüksekokulumuzun merkeze yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek kamu kurumları ile halkımızın bu ve buna benzer özel günlere önem vermesi gerektiğini, özel günlere ilişkin yapılan ziyaretlerin ve faaliyetlerin Merkezde bulunan öğrenciler için moral ve mutluluk kaynağı olduğunu dile getirdi. Öğrencilerimiz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile birlikte Yüz Boyama, Fotoğraf Çekme vb. faaliyetler gerçekleştirdi.

Ziyaret sonrası öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimiz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürüne, öğretmenlerine ve öğrencilerine, göstermiş oldukları ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek merkezden ayrıldılar.

İlgili Fotoğraflar