HİTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencilerinden Kent Arşivi Ziyareti

14 Mart 2017

Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Öğretim Görevlisi Canan Uğurdağ ile Okutman Burcu Özaydın Yakıştıran eşliğinde, Çorum Belediyesi Kent Arşivini ziyaret ettiler. Öğrenciler, öncelikle görevlilerden Kent Arşivinin tarihçesi ve çalışmaları hakkında bilgi aldılar, onlara merak ettikleri soruları yönelttiler. Sonrasında ise Kent Arşivi yetkililerine memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.

Arşivi ayrıntılı biçimde gezen ve tanıyan Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine Belediye Kültür Yayınlarından oluşan kitaplar hediye edildi.

İlgili Fotoğraflar