İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

13 Mart 2017

Şanlı Bayrağımızın ve Kahraman Türk Milleti ’nin simgesi olan İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ’u anma günü nedeniyle, Akademik ve İdari personelimiz ile öğrencilerimizin katılımlarıyla Yüksekokulumuz Ethem Erkoç Konferans salonunda program düzenlenmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda, Öğr. Gör. Duran Demirci, İstiklal Marşının kabul edilme süreci ve Mehmet Akif Ersoy ‘un hayatı hakkında bilgiler verdi.

“Allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın” diyen Mehmet Akif’ in ruhu şad olsun.

Bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimiz, aramızdan ayrılan gazilerimiz sizlerin bize bırakmış oldunuz bu bayrağı bu vatanı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımıza söz veriyoruz.

Program Yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.

İlgili Fotoğraflar