“Genç Girişimciler Tartışıyor” Programı Gerçekleştirildi

05 Aralık 2017

Ders eğitiminin dışında öğrencilerinin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayan etkinliklere önem veren Sungurlu Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanlığı koordinatörlüğünde değişik bölümlerden öğrencilerin katılımı ile farklı bir program gerçekleştirdi. Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gamze Ebru Çiftçi koordinatörlüğünde, İşletme yönetimi 2. Sınıf öğrencileri Merve Yıldız, Sevinç Harçlı, Samet Atik, Tuncay Özsoy, Çiğdem Dengiz, Emre Bolat’ın katılımı ile “Genç Girişimciler Tartışıyor” adlı bir program düzenlendi. Açık oturum şeklinde düzenlenen ve farklı bölümlerden  tüm öğrencilerin de interaktif katılımı ile gerçekleşen programda, öğrenciler kendi bakış açılarıyla, iş hayatında başarılı olmanın yolları, iş hayatında toplumsal cinsiyet ayrımcılığı, lider olunur mu, lider doğulur mu?, öğrencilerin üniversite eğitiminden beklentileri ve sosyal medyanın doğru kullanımıyla ilgili konularda tartıştılar. Öğrencilerin büyük bir ilgiyle izlediği programa konuk olarak katılan Kırıkkale ilinin tanınmış gazetecilerinden Hakan Gökkaya, “yaşadığımız hayata eleştirel bakabilme, dünyadaki mevcut olayları okuma ve sorgulama, geleceğe dair hedef belirleme konularında bir konuşma yaptı.

İlgili Fotoğraflar