Meslek Yüksekokulumuzda Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi

04 Aralık 2017

Osmancık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlileri,  Meslek Yüksekokulumuz personeli ve öğrencileri tarafından yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Okul çalışanları ve öğrencileri tarafından okulun arka bahçesinde çıkartılan temsili yangın itfaiye görevlileri kontrolünde öğrenciler tarafından söndürüldü.

Programda katılımcılara, teorik bilgilendirme sonrası güvenli alanda yangına müdahale, yangın söndürme, yangın tüpünün kullanımı Osmancık Belediyesi İtfaiye ekibi tarafından uygulamalı olarak gösterildi. Personellerin ve öğrencilerin ilgiyle izlediği tatbikatta, kişilerin yangın korkusunu yenmeleri ve cihazları doğru kullanabilmeleri için uygulamalar da yaptırıldı.

Tatbikatın başarı ile gerçekleştirildiğini belirten Meslek Yüksekokulumuz Müdür yardımcısı Öğr.Gör. Dursun Arslaner olası bir yangın durumunda okulun eksiklerinin belirlenmesi ve gerekli önlemlerin alınması adına faydalı bir etkinliğin altına imza attıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

İlgili Fotoğraflar